طرز تهیه یتیمچه

طرز تهیه یتیمچه، یتیمچه یک غذای خوشمزه با میزان کالری پایین است که این غذا را به گونه های متفاوت می توان تهیه کرد که ما یکی از روش ها را در اختیار شما قرار می دهیم.

طرز تهیه یتیمچه ساده است و شما به راحتی می توانید در یک مدت زمان کوتاه این غذا را بپزید و بدانید که اگر طرفدار بادمجان هستید از این غذا خوشتان میاید.

 

نکاتی در تهیه یتیمچه

 

1- برای اضافه کردن طعم خوب به غذایتان کره اضافه کنید و هنگام تفت دادن مقداری کره را به همراه روغن داخل تابه بریزید و مواد را تفت دهید.

2- برای تزئیین کردن یتیمچه میتوانید از کشک، سیرداغ و نعنا داغ استفاده کنید.

3- برای خوش رنگ کردن یتیمچه از مقداری فلفل دلمه ای با رنگ های متفاوت استفاده کنید.

4- در تهیه بادمجان برای یتیمچه دقت کنید که بادمجانی را تهیه کنید که پوست آن سیاه باشد و مقدار دانه های داخل آن کم باشد.

5- برای خوشمزه تر شدن یتیمچه در مراحل آخر دو قاشق غذا خوری آبلیمو تازه به مواد اضافه کنید.

 

طرز پخت یتیمچه

 

بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای یا نگینی آن ها را خرد کنید و روی آنها نمک بپاشید تا تلخی بادمجان از بین رود و بعد از 30 دقیقه بادمجان ها را بشویید تا نمک روی آنها غذا را شور نکند حالا وقت این است که، گوجه و پیاز را به خوبی بشویید و بعد به صورت نگینی برش بزنید و سیرها را پوست بگیرید و خرد کنید و مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید. پیازها را برای چند دقیقه تفت دهید و وقتی طلایی شدند از ماهیتابه خارج کنید و بعد از آن سیرها را سرخ کنید و از ماهیتابه خارج کنید سپس، بادمجان ها را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید و بعد از بادمجان نوبت گوجه ها میرسد، گوجه ها را تفت دهید تا زمانی که آبشان گرفته شود. حال همه مواد را در قابلمه ای بریزید و مقداری فلفل، زردچوبه و نمک به آنها اضافه کنید و اجازه دهید برای نیم ساعت با هم بپزند و بعد آن را در داخل ظرفی که می خواهید همراه با نان سرو کنید.

نتیجه گیری

یتیمچه یکی از غذاهایی است که در هر شهر به روش خاصی تهیه می شود و در نوع آذری آن را با عدس و لوبیا می پزند و در نوع شیرازی به جای بادمجان، کدوسبز میریزند و در روش کاشانی آن را با سیب زمینی می پزند.