طرز تهیه کشک بادمجان

کشک بادمجان، یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که به عنوان غذای حاضری شناخته می شود و معمولا این غذا با نان خورده می شود و خواص زیادی دارد. کشک بادمجان برای افرادی که کم خونی دارند بسیار مناسب است

و باعث عملکرد بهتر مغز می شود این غذا خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و عفونت های بدن را از بین میبرد، و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، علاوه بر این موارد در برابر بیماری هایی مثل انواع سرطان ها هم از بدن محافظت می کند. این غذا به دلیل ویتامین های C، E،B،A تاثیر زیادی در تقویت و رشد موها و طراوت و لطافت پوست دارد.


مواد لازم برای پخت کشک بادمجان


1- پیاز بزرگ یک عدد
2- روغن به مقدار لازم
3- بادمجان شش عدد
4- نمک به مقدار لازم
5- گردو آسیاب شده به صورت اختیاری
6- کشک به اندازه نصف پیمانه
7- سیر دو حبه
8- نعنا دو قاشق غذا خوری


مراحل پخت کشک بادمجان


ابتدا همه ی بادمجان ها را پوست می کنیم و میگذاریم بادمجان ها در حد طلایی شدن سرخ شوند و کافی است که بوی عطر بادمجان ها در بیاد، بعد توی قابلمه روغن می ریزیم و نعنای خشک رو بهش اضافه می کنیم و چند ثانیه به هم میزنیم تا عطر نعنا بلند شه دقت کنید که زیاد طول نکشه چون نعنا بوی سوختگی میگیره و طعم غذا را خراب میکند حالا زردچوبه را اضافه می کنیم و چند ثانیه تفت میدهیم تا رنگ باز کند، در مرحله بعد بادمجان ها را مرتب توی قابلمه خود می چینیم و آب جوش روی آن ها میریزیم تا جایی که یک سانتی متر آب روی سطح بادمجان ها رو بگیره و حرارتش را کم می کنیم و زمان میدهیم تا بپزه و آبش کاملا تبخیر شه، حالا با کمک گوشت کوب سراغ بادمجان های پخته شده میرویم و آنها را له می کنیم و در آخرین مرحله اضافه کردن کشک و نمک است که بعد از اضافه کردن بهتر است ده دقیقه زمان بدهیم تا با حرارت کم مواد خوب با هم بپزند. می توانید با کشک رقیق شده، پیازداغ و گردو این غذا را تزئیین کنید و رضایت اطرافیان را جلب کنید.


نتیجه گیری


کشک بادمجان ریشه اصفهانی دارد و به عنوان یک غذای محلی در این شهر شناخته می شود که شما می توانید این غذا را به عنوان دسر برای رنگارنگ کردن سفره خود درست کنید و از طعم بسیار خوب آن لذت ببرید.